Mest använda tjänsterna
-
Ansök till Musikskolans kurser
Musikskolan erbjuder barn och ungdomar möjligheten att i sin egen takt utvecklas inom musik. Här kan de lära sig instrument inom träblås, bleckblås, stråk, sträng, slagverk och tangent.
-
Ansök om bygglov, rivningslov och marklov
Använd den här e-tjänsten när du ska bygga nytt, bygga om, bygga till, riva eller göra en markförändring där bygglov behövs.
-
Lämna medborgarförslag
Ett medborgarförslag kan gälla allt som handlar om Boxholm kommuns verksamheter och det som kommunen är ansvarig för. Medborgarförslag är ett bra sätt att kunna påverka den politik som förs i kommunen.
-
Ansök om plats i förskola, familjedaghem och fritidshem
Här kan du ansöka om plats i förskola, familjedaghem och fritidshem. Du kan också ändra omsorgstid (schema) för ditt barns placering, svara på erbjudande om plats, säga upp placeringen och lämna inkomstuppgifter.
Bygga och bo (17)
-
Anmälan om eldstad/rökkanal
I e-tjänsten kan du göra en anmälan som avser: ny braskamin med ny rökkanal/skorsten, braskassett/braskamin som kopplas till befintlig rökkanal/skorsten samt annat, så som kakelugn, vedpanna, pelletspanna, nytt pannrum, ändrat pannrum.
-
Anmälan om grävning på kommunal mark
Innan du gräver på kommunal mark ska du skicka in en ansökan om tillstånd. Tillståndet behövs för dig som gräver och behöver utföra arbeten på kommunal mark.
-
Anmälan om kontrollansvarig
Den kontrollansvarige ska ha en självständig ställning i förhållande till den som utför den åtgärd som ska kontrolleras. Detta innebär att den kontrollansvarige inte kan vara anställd hos något företag som ska utföra arbete i byggnationen.
-
Anmälan om ärenden där bygglov inte krävs
Här gör du en anmälan till samhällsbyggnadskontoret i ärenden där inte bygglov krävs. Anmälan kan handla om exempelvis nybyggnad, tillbyggnad, rivning, ändring eller installationer.
-
Ansök om bygglov, rivningslov och marklov
Använd den här e-tjänsten när du ska bygga nytt, bygga om, bygga till, riva eller göra en markförändring där bygglov behövs.
-
Ansök om förhandsbesked
Här kan du ansöka om förhandsbesked så att byggnadsnämnden (eller motsvarande nämnd) prövar om åtgärd som kräver bygglov kan tillåtas på den avsedda platsen.
-
Ansök om kommunalt vägbidrag
Ansökan ska vara kommunen tillhanda senast 1 november. Bidrag avser innevarande år och betalas ut mars följande år.
-
Ansök om parkeringstillstånd för rörelsehindrad
Här kan du göra en ny ansökan om parkeringstillstånd, förnya ditt parkeringstillstånd samt göra en anmäla om förlorat parkeringstillstånd.
-
Ansök om strandskyddsdispens
Strandskyddet är ett generellt skydd som gäller i hela landet. Det gäller vid alla kuster, sjöar och vattendrag. För att genomföra åtgärder inom strandskyddat område krävs en dispens. Dispens lämnas endast om det finns särskilda skäl.
-
Ansök om trädfällning eller röjning av sly på kommunens mark
För att få fälla träd så krävs en bedömning enligt vissa kriterier. Ansökan ska vara kommunen tillhanda senast i oktober för att kunna behandlas under kommande vinter.
-
Boka tekniskt samråd, platsbesök eller slutsamråd
För ärenden där lov har beviljats så kan du boka en tid med Samhällsbyggnadskontoret angående tekniskt samråd, arbetsplatsbesök eller slutsamråd.
-
Förslag till kontrollplan
Kontrollplan för mindre tillbyggnad, garage, carport, takkupa, uterum och altan.
-
Läkarintyg till ansökan om parkeringstillstånd för rörelsehindrad
Denna e-tjänst användas av läkaren som styrker dina behov av parkeringstillstånd.
-
Rivningsplan och materialhantering
Besiktning/inventering av hälso- och miljöfarliga material ska föras av en person med därtill lämplig kompetens. Kraven är goda kunskaper i byggnadshistorik och installationer samt om reglerna beträffande hantering och omhändertagande av hälso- och miljöfarliga material.
-
Servisanmälan för VA-Boxholmsteknik
Här kan du som fastighetsägare du göra en servisanmälan för vatten och avlopp.
-
Ställ en fråga till Samhällsbyggnadskontoret
Här kan du ställa en fråga till samhällsbyggnadskontoret om din eller någon annans fastighet eller planerad byggnation. Du kan även begära ut information om din eller någon annans fastighet.
-
Yttrande från granne
Om du har fått möjligheten att yttra dig i ett ärende, kan du i denna e-tjänst lämna dina synpunkter eller meddela att du inte har några synpunkter.
Felanmälan och synpunkter (10)
-
Felanmälan - Gator och parker
Här kan du göra en felanmälan avseende områden inom gata och park, till exempel skador eller iaktagelser på trasig gatubelysning.
-
Synpunkt - Bygga och bo
Har du en åsikt du vill framföra inom området Bygga och bo? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Demokrati och politik
Har du en åsikt du vill framföra, som berör demokrati och politik? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Gata, park och utemiljö
Har du en åsikt du vill framföra inom området gata, park och utemiljö? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Kultur och fritid
Har du en åsikt du vill framföra inom området kultur och fritid? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Miljö och hälsoskydd
Har du en åsikt du vill framföra inom området miljö och hälsoskydd? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Näringsliv och turism
Har du en åsikt du vill framföra inom området näringsliv och turism? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Socialtjänst
Har du en åsikt du vill framföra inom området socialtjänsten? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
-
Synpunkt - Utbildning och barnomsorg
Dina synpunkter är viktiga för våra skolors utvecklingsarbete. Om våra verksamheter inte motsvarar dina förväntningar, eller om du eller ditt barn är missnöjda med något, kan du kontakta oss. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra verksamheter.
-
Synpunkt - Vård och omsorg
Har du en åsikt du vill framföra inom området vård och omsorg? Låt oss veta! Här kan du ge oss beröm, klaga, ställa en fråga, ge förslag och tipsa oss om saker.
Kommun och politik (2)
-
Avsägelser - Politiska uppdrag
Här kan du som politiker avsäga dig ditt eller dina uppdrag inom politiken. Ditt ärende kommer att behandlas vid nästa kommunfullmäktige.
-
Lämna medborgarförslag
Ett medborgarförslag kan gälla allt som handlar om Boxholm kommuns verksamheter och det som kommunen är ansvarig för. Medborgarförslag är ett bra sätt att kunna påverka den politik som förs i kommunen.
Kultur och fritid (4)
-
Ansök till Musikskolans kurser
Musikskolan erbjuder barn och ungdomar möjligheten att i sin egen takt utvecklas inom musik. Här kan de lära sig instrument inom träblås, bleckblås, stråk, sträng, slagverk och tangent.
-
Ansökan om bidrag till föreningar
Här kan ni ansöka om bidrag till föreningar
-
Bokning av Åsbo idrotthall
Du som förening eller privatperson kan hyra Åsbos idrottshall som rymmer upp till 75 personer.
-
Götabiblioteken
Grundtanken är att använda bibliotekens resurser ändamålsenligt och erbjuda medborgarna en ännu bättre biblioteksservice. Vi har ett gemensamt bibliotekskort och du kan låna, återlämna och reservera på samtliga bibliotek inom Götabiblioteken.
Miljö (24)
-
Anmälan om animalieproduktion
Animalieproduktion med 100 till 400 djurenheter klassas som en anmälningspliktig verksamhet, en så kallad C-verksamhet. För att driva eller ändra en sådan verksamhet, ska en anmälan i förväg göras till miljönämnden.
-
Anmälan om bostadsklagomål/olägenheter
Här kan du anmäla störningar så som buller, ventilation, fukt, drag, lukt, temperatur, vedeldning, tobaksrök eller annan typ av störning som påverkar dig.
-
Anmälan om cistern som tagits ur bruk
Du ska informera miljökontoret om cistern som tagits ur bruk. Cisternen ska tömmas, rengöras och åtgärder vidtas som medför att cisternen inte kan fyllas på.
-
Anmälan om dagvattenanläggning
Dammar, sedimentationsbassänger, anlagda våtmarker, anlagda diken, översvämningsytor, oljeavskiljare och dagvattenledningar är exempel på dagvattenanläggningar.
-
Anmälan om driftstörning
Vid en driftstörning eller annan avvikelse som kan leda till olägenhet för människors hälsa eller miljön ska miljökontoret omgående informeras om händelsen.
-
Anmälan om eldning
Ska du elda så ska du anmäl din eldning så fort som möjligt och helst minst 24 timmar innan du räknar med att börja elda.
-
Anmälan om förorening samt efterbehandlingsavhjälpande åtgärd
Efterbehandlingsansvaret innebär att den ansvarige ska utföra eller bekosta de åtgärder som behövs för att förebygga eller motverka skada eller olägenhet för människors hälsa eller för miljön.
-
Anmälan om husbehovstäkt
För att påbörja en täkt av grus, sand, morän, berg, torv eller matjord för husbehov krävs en anmälan om samråd. Detta eftersom naturmiljön kan komma att ändras.
-
Anmälan om installation av cistern vid förvaring av brandfarlig vätska
Anmälan ska föras för cisterner inom vattenskyddsområde som rymmer mer än 150 liter brandfarliga vätskor eller spillolja samt cisterner utanför vattenskyddsområde som rymmer mer än 1 kubikmeter brandfarliga vätskor eller spillolja.
-
Anmälan om miljöfarlig verksamhet
Alla som bedriver en verksamhet eller gör en åtgärd är skyldiga att se till så att det inte skadar miljön eller människors hälsa. Målsättningen är en hållbar utveckling med en hälsosam och god miljö.
-
Anmälan om misstänkt matförgiftning
Om du misstänker att maten du köpt i en butik eller ätit på en restaurang har orsakat matförgiftning eller allergisk reaktion kan du anmäla det till oss.
-
Anmälan om ny, ändrad eller avslutas livsmedelsverksamhet
Här lämnar du uppgifter som miljökontoret behöver för att placera verksamheten i rätt riskklass och planera kommande kontroll.
-
Anmälan om registrering av livsmedelsanläggning
Här kan du registrera ny livsmedelsverksamhet, anmäla ändring i befintlig verksamhet eller anmäla att din verksamhet ska upphöra.
-
Anmälan om uppodling av annan mark än jordbruksmark
Om du ska uppodla annan mark än jordbruksmark för produktion av foder, livsmedel eller liknande så behöver du lämna in en anmälan senast sex veckor innan du startar.
-
Anmälan om ändring av miljöfarlig verksamhet
Planerar du att göra en ändring i din miljöfarliga verksamhet så ska du anmäla det här.
-
Anmälan/ansökan om värmeutvinning ur mark eller vatten
Enligt miljöbalken är det fastighetsägarens skyldighet att anmäla installation av värmepump för värmeutvinning ur berg, jord eller ytvatten.
-
Ansök om tillstånd för att hålla djur inom planlagt område
Enligt de lokala föreskrifterna för att skydda människors hälsa och miljön ska du ansöka om tillstånd om du vill hålla vissa djur inom detaljplanelagt område.
-
Ansök om tillstånd för nedgrävning av häst
Om din häst gått bort eller om du planerar att avliva din häst och vill begrava den hemma på gården, ska du kontakta miljökontoret för samråd.
-
Ansök om tillstånd för yrkesmässig användning av växtskyddsmedel inom vattenskyddsområde
Ansök om tillstånd om om spridning sker inom vattenskyddsområdets primär och/eller sekundär zon eller om tillståndsplikten är reglerad i vattenskyddsområdets föreskrifter
-
Ansökan/anmälan om tillstånd för yrkesmässig användning och spridning av växtskyddsmedel
Om du sprider ett växtskyddsmedel yrkesmässigt måste du göra en anmälan eller söka tillstånd. Ett bekämpningsmedel kan antingen vara en biocidprodukt eller ett växtskyddsmedel.
-
Nedläggning av miljöfarlig verksamhet
Om ni ska lägga ned er verksamhet bör ni informera miljökontoret i god tid innan verksamheten upphör.
-
Rapportera upptäckt av invasiv och främmande art
Här kan du rapportera observationer av vissa invasiva främmande arter. Det vill säga arter som sprider sig snabbt och har en negativ inverkan på den biologiska mångfalden.
-
Rapportering av värdefull naturmiljö
Vi vill gärna ta del av din kunskap för att förbättra vår kännedom om kommunens värdefulla naturmiljöer. Känner du till värdefull information så kan du skicka in den till oss!
-
Registrering av medelstor förbränningsanläggning
En förbränningsanläggning räknas som medelstor om den sammanlagda effekten är mellan 1 och 50 MW och har utsläpp till luft i en gemensam skorsten.
Näringsliv och arbete (31)
-
Anmälan om försäljning av elektroniska cigaretter
För att få sälja e-cigaretter och påfyllningsbehållare måste du skicka in en anmälan till kommunen. Du ska även bifoga ett egenkontrollprogram.
-
Anmälan om försäljning av folköl
För att få sälja folköl måste du skicka in en anmälan till kommunen.
-
Anmälan om försäljning av tobaksfria nikotinprodukter
Den som vill bedriva försäljning av tobaksfria nikotinprodukter måste anmäla det hos den kommun där försäljningen ska ske. Näringsidkaren ska även utöva egenkontroll och se till att det finns ett lämpligt egenkontrollprogram, som skickas till kommunen.
-
Anmälan om lokal vid catering till slutet sällskap
När du har ett serveringstillstånd för cateringverksamhet ska du inför varje tillfälle på förhand anmäla vilken lokal alkohol kommer att serveras.
-
Anmälan om provsmakning
Provsmakning innebär att en arrangör får sälja små mängder av olika alkoholhaltiga produkter i syfte att presentera produkternas smak och kvalitet. Du kan få tillstånd att anordna provsmakning av alkoholdrycker stadigvarande eller för enstaka tidsperiod.
-
Anmälan om serveringsansvariga
Det ska alltid finnas en serveringsansvarig person på plats på serveringsstället där alkohol serveras. En serveringsansvarig person ska ha fyllt 20 år och vara lämplig för uppgiften med hänsyn till sina personliga egenskaper och omständigheterna i övrigt.
-
Anmälan om ägar- eller verksamhetsförändring vid försäljning av tobak
Om du har tillstånd att sälja tobak och det sker förändringar i företaget ska detta anmälas till kommunen, exempelvis: betydande förändringar gällande ägare i ett bolag, kontaktuppgifter till tillståndshavaren, ändringar i ditt egenkontrollprogram m.m.
-
Anmälan om ägar- eller verksamhetsförändring vid serveringstillstånd
Anmälan om ägar- eller verksamhetsförändring för verksamhet som har serveringstillstånd enligt alkohollagen.
-
Ansök om gemensamt serveringsutrymme för alkoholdrycker
Om du tillsammans med andra tillståndshavare vill ha ett gemensamt serveringsutrymme måste ni ansöka särskilt om detta.
-
Ansök om kryddning av spritdryck för servering som snaps
Här gör du en anmälan om kryddning av spritdryck för servering som snaps.
-
Ansök om stadigvarande serveringstillstånd till allmänheten
Att servera eller sälja sprit, vin, starköl och andra jästa alkoholdrycker till allmänheten kräver ett serveringstillstånd.
-
Ansök om stadigvarande serveringstillstånd till slutet sällskap
Att servera eller sälja sprit, vin, starköl och andra jästa alkoholdrycker till ett slutet sällskap kräver ett serveringstillstånd.
-
Ansök om tillfälligt serveringstillstånd till slutet sällskap
Att servera eller sälja sprit, vin, starköl och andra jästa alkoholdrycker, tillfälligt till slutet sällskap, kräver ett serveringstillstånd.
-
Ansök om tillstånd för försäljning av tobaksvaror
För att få sälja tobak så krävs det ett tillstånd. Det du ska även bifoga relaterade handlingar tillsammans med din ansökan.
-
Ansök som webbkund vid serveringstillstånd
Du som har serveringstillstånd kan här anmäla dig som webbkund. Observera att du måste ha ett tidigare beviljat serveringstillstånd för att kunna bli webbkund.
-
Arbeta i Boxholms kommun
Via denna e-tjänst kommer du till kommunens webbplats där du hittar lediga tjänster med Boxholms kommun som arbetsgivare.
-
Avanmälan av försäljning av elektroniska cigaretter till konsumenter
Om du slutar att sälja e-cigaretter ska du skicka in en avanmälan så snart som möjligt till kommunen.
-
Avanmälan av försäljning av folköl
Om du slutar att sälja folköl ska du skicka in en avanmälan så snart som möjligt till kommunen.
-
Avanmälan av försäljning av tobaksfria nikotinprodukter till konsumenter
Om du slutar att sälja tobaksfria nikotinprodukter ska du skicka in en avanmälan så snart som möjligt till kommunen.
-
Avregistrering av - försäljning av tobak
Ett tillstånd för försäljning av tobaksvaror som inte används återkallas, antingen på kommunens initiativ eller på tillståndshavarens initiativ. Om du inte längre behöver tillstånd ska du utan dröjsmål anmäla det till kommunen.
-
Egenkontrollprogram - Försäljning av alkoholdrycker på särskilda boenden
Ett egenkontrollprogram ska bifogas med ansökan om serveringstillstånd, som avser ett särskilt boende.
-
Egenkontrollprogram - Försäljning av e-cigaretter eller påfyllnadsbehållare
Här kan du ta fram ett egenkontrollprogram som bifogas med anmälan om försäljning av e-cigaretter eller påfyllnadsbehållare.
-
Egenkontrollprogram - Försäljning av folköl
Säljer du folköl ska du ha ett egenkontrollprogram. Egenkontrollprogrammet ska beskriva hur du gör för att reglerna kring folköl följs och informera och utbilda personal till att förstå och följa reglerna.
-
Egenkontrollprogram - Försäljning av receptfria läkemedel
Använd den här blanketten för att ta fram ett egenkontrollprogram som bifogas anmälan om försäljning av receptfria läkemedel.
-
Egenkontrollprogram - Försäljning av tobak
Säljer du tobak ska du ha ett egenkontrollprogram. Egenkontrollprogrammet ska innefatta hur du gör för att: reglerna kring tobak följs och informera och utbilda personal till att förstå och följa reglerna.
-
Egenkontrollprogram - Försäljning av tobaksfria nikotinprodukter
Ett egenkontrollprogram som bifogas med anmälan om försäljning av tobaksfria nikotinprodukter.
-
Finansieringsplan vid försäljning av tobak
Kommunen utreder bland annat den ekonomiska lämpligheten vid en ansökan om tillstånd för att sälja tobaksvaror. Då kan en av de detaljer som kommunen tittar på vara hur inköpet av verksamheten finansierats.
-
Finansieringsplan vid start av restaurangrörelse
Du som ansöker om serveringstillstånd inför start av restaurangrörelse måste visa varifrån du fått pengar till att finansiera verksamheten.
-
Finansieringsplan vid ändrade ägarförhållanden i verksamhet med serveringstillstånd
Du som förvärvat en restaurangrörelse med serveringstillstånd måste bland annat visa varifrån du fått pengarna till förvärvet.
-
Återkallelse av tillstånd av alkoholdrycker
Om verksamheten som serverar alkoholhaltiga drycker ska upphöra ska du anmäla det till kommunen.
-
Återtagande av ansökan av alkoholdrycker
Om ansökan för att servera alkoholhaltiga drycker ska upphöra ska du anmäla det till kommunen.
Omsorg och stöd (2)
-
Orosanmälan till socialtjänsten
Följande myndigheter och yrkesverksamma är skyldiga att genast anmäla till socialtjänsten om de i sin verksamhet får kännedom om eller misstänker att ett barn far illa genom exempelvis, våld, sexuella övergrepp, kränkningar, missbruk, kriminalitet eller psykisk ohälsa.
-
Socialstyrelsen - provberäkning ekonomiskt bistånd
Här kan du göra en mycket förenklad beräkning för att få reda på om din ekonomi ligger över eller under nivån på försörjningsstöd.
Utbildning och barnomsorg (18)
-
Anmäl ditt barns frånvaro
Här kan du anmäla ditt barns frånvaro via Skola24. Frånvaroanmälan av elev ska ske innan kl.07.45.
-
Ansök om inackorderingsbidrag
Inackorderingstillägget kan utbetalas längst till och med första kalenderhalvåret det år eleven fyller 20 år. Eleven ska vara folkbokförd i Boxholms kommun och vara antagen till en kommunal eller regiondriven gymnasieskola.
-
Ansök om modersmålsundervisning
” 7 § En elev som har en vårdnadshavare med ett annat modersmål än svenska ska erbjudas modersmålsundervisning i detta språk om 1.språket är elevens dagliga umgängesspråk i hemmet, och 2.eleven har grundläggande kunskaper i språket.”
-
Ansök om plats i förskola, familjedaghem och fritidshem
Här kan du ansöka om plats i förskola, familjedaghem och fritidshem. Du kan också ändra omsorgstid (schema) för ditt barns placering, svara på erbjudande om plats, säga upp placeringen och lämna inkomstuppgifter.
-
Ansök om resebidrag
Resebidrag är ett bidrag du kan ansöka om för att ersätta en del av kostnaden för elevens resor till och från skolan. Ansökan gäller endast gymnasieelever som är folkbokförda i Boxholms kommun.
-
Ansök om skolskjuts
Här kan du som vårdnadshavare ansöka om skolskjuts till ditt barn som är folkbokförd i Boxholms kommun.
-
Ansök om stipendium
Elever studerande på gymnasiet, som har en anknytning till Boxholm, antingen genom att vara folkbokförda i kommunen eller genom att en förälder bor här, har möjlighet att ansöka om ett stipendium från Carl Tryggers Stipendiestiftelse.
-
Ansök om tilläggsbelopp
Här kan du ansöka om tilläggsbelopp för barn/elev i behov av extraordinära insatser.
-
Ansök till gymnasieskola
På Gymnasiestudera hittar du information om bland annat gymnasieskolor, programutbudet i länet, öppet hus och intagningstatistik. Här kan du även ansöka till gymnasieskola.
-
Arbetsuppgifter vid ledighet för elev åk 7-9
Eleven ska ta kontakt med varje undervisande lärare för att få arbetsuppgifter som ska utföras, innan eleven påbörjar ledigheten. Detta för att eleven inte ska komma efter i undervisningen.
-
Beställ betyg
Har du studerat på en skola i Boxholms kommun och saknar dina skolbetyg? Här kan du enkelt beställa hem dem.
-
IST Admin - elev
IST Admin används för att se dina betyg, elevgrupp och justera telefon och e-post.
-
IST Admin - vårdnadshavare
IST Admin används för att se ditt barns betyg, elevgrupp och justera telefon och e-post.
-
IST Lärande - elev
IST Lärande används för att se dina planeringar, bedömningar, omdömen i olika ämnen och utvecklingssamtal.
-
IST Lärande - vårdnadshavare
IST Lärande används för att se ditt barns planeringar, bedömningar, omdömen i olika ämnen och utvecklingssamtal.
-
Kontoförsäkran - Elev
Här fyller du som vårdnadshavare i en kontoförsäkran för ditt barns användning av verksamhetsrelaterad information, datorer, nätverk och tillhörande kringutrustning.
-
Kontrakt för lån av personlig Chromebook
Enligt läroplan ska eleven lära sig att använda modern teknik som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Som en del i denna strävan erbjuds därför elever från årskurs 4 lån att disponera en personlig bärbar Chromebook under sin studietid.
-
Ledighetsansökan - elev
Här kan du som vårdnadshavare ansöka om ledighet till ditt barn.
Övriga e-tjänster (2)
-
Anmäl brister i webbplatsens tillgänglighet
Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna i tillgänglighetsredogörelsen, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.
-
Ge förslag på en ny e-tjänst
Här kan du som medborgare ge förslag på en ny e-tjänst som Boxholm kommun kan lägga upp i sin självserviceportal.